Koulutukset ja valmennukset

Henkilöstöä pitää kehittää. Yrityksen tärkeimmästä voimavarasta pitää huolehtia. Nämä lauseet osaamme jo ulkoa, mutta kuka sen kehittämisen tekee? Meidän mielestämme henkilöstö itse, hyvän valmennuksen avulla.

Valmennus, joka on juuri sinun henkilöstöllesi rakennettu, keskittyy juuri sinun henkilöstösi tarvitsemiin taitoihin ja tähtää siihen, että organisaatiosi saavuttaa tavoitteensa. Miten tämä on mahdollista? Vastaus on Räätälöinti. 

Henkilöstökoulutus, joka vahvistaa juuri sinun henkilöstöäsi ja yritystäsi

Emme tarjoa sinulle valmista pakettia hyllystä, emmekä valmiita ”ismejä”. Kysymme, mitä haluat henkilöstösi oppivan, mihin suuntaan haluat heidän muuttavan toimintaansa tai miten haluat esimiesten johtavan alaisiaan.

On meillä toki valmistakin materiaalia reilun vuosikymmenen ajalta, hyväksi koettuja prosessimalleja ja oivalluksia tuottavia harjoituksia, joita voimme poimia mukaan pakettiin, mutta jokaisen koulutuksen ja valmennuksen suunnittelu alkaa aina tavoitekeskustelusta: Kerro meille, mitä haluat koulutuksen tuottavan, me rakennamme kokonaisuuden sen mukaan. 

Tavoitteena toiminnan kehittyminen

Näkökulmamme valmennukseen on työpsykologinen ja ihmiskeskeinen, mutta yrittäjänä vahvasti tavoiteorientoitunut; meidän mielestämme valmennusta ei pidä ostaa ainoastaan henkilöstön piristykseksi tai hyvinvoinnin kohottajaksi. Into ja hyvinvointi ovat hyvän koulutuksen arvokkaita sivutuotteita, mutta pitkäaikainen hyöty valmennuksesta saavutetaan ainoastaan silloin, kun myös toiminta kehittyy. 

Lue lisää henkilöstön koulutuksista ja valmennuksista eri kohderyhmille:

Työyhteisövalmennus

Esimieskoulutus

Johtoryhmän valmennus

Ota yhteyttä:

Terhi Marttinen +358408491908 tai terhi.marttinen(a)hr.point.fi