Ulkoistettu HR

Kaipaisiko organisaatiosi henkilöstöhallinnon ammattilaista, mutta henkilön palkkaaminen mietityttää?

Hoitaako henkilöstöasioitanne joku muiden tehtäviensä ohella – jos ehtii?

Vaivaako pöydän kulmalla odottava tehtävä, johon et koskaan ehdi tarttua?

Ulkoistettu HR-palvelumme on palvelusopimus, jossa määrittelemme ulkoistettavat HR-tehtävät ja sovimme niihin käytettävästä ajasta. Tämän jälkeen teille valittu konsulttimme tulee organisaationne tiloihin istumaan ja hoitamaan tehtäviä. Aivan kuin omakin HR managerinne niitä hoitaisi.

Te tarjoatte työskentelypuitteet, me tuomme osaamisen - ja kas, teillä on henkilöstöpäällikkö: juuri sen ajan viikossa/kuukaudessa, kuin tarvitsette, ja juuri niin pitkään, kuin tehtävää riittää. 

Suosittu palvelu

Tällä hetkellä pisin ulkoistettu HR-palvelusopimuksemme on erään yrityksen vuokrahenkilöstöpäällikkö, jota tehtävää olemme hoitaneet jo 13 vuotta. Sitä kutsuisimme jo pitkäksi asiakassuhteeksi. Asiakasyrityskin on käynyt näiden vuosien aikana läpi monta muutosta.

Tarpeen mukaan

Ulkoistetun HR-palvelusuhteen ei tarvitse olla pitkä. Voimme tulla esimerkiksi rakentamaan organisaatiollenne toimivat HR-prosessit, kouluttaa oman henkilöstönne niitä pyörittämään ja siirtyä syrjään, tai auttaa vaikkapa purkamaan jostain muutoksesta johtuvan työruuhkan oman HR-ihmisenne apuna. 

Kokeneet HR-ammattilaiset

Tuomme organisaatiollesi vahvan ammattitaidon ja jo vuosikymmenien kokemuksen erilaisten organisaatioiden henkilöstöhallinnosta. Olemme hoitaneet HR-tehtäviä metalli-, konepaja-, paperituote-, muovituote-, elektroniikka- ja kemianteollisuudessa sekä työskennelleet niin kansainvälisissä konserneissa kuin supisuomalaisissa perheyrityksissäkin. Olemme olleet mukana ja kasvattamassa, muutosvalmentamassa että alas ajamassa organisaatioita. Osaamme katsoa asioita sekä lattiatasolta että johtoryhmän kokoushuoneen katosta, ja ymmärrämme sekä ihmisiä että liiketoimintaa - olemmehan kokeneita yrittäjiä itsekin.

Kysy lisää! Kerromme mielellämme, miten voisimme keventää sinun työkuormaasi ja auttaa organisaatiotasi siirtymään henkilöstöasioissa muutaman askeleen eteenpäin.

Ota yhteyttä:

Terhi Marttinen +358408491908 tai terhi.marttinen(a)hr.point.fi